21 Following
etienneboucher

etienneboucher

Ben Affleck: Batman/Bruce Wayne, Newport International Group Movie Reviews Barcelona

academia.edu

 

Ben Affleck er nye Bruce Wayne/Batman. Komme over den. Det skjer.

 

Mens Ben Affleck var ikke på de flestes liste over mulige kandidater til Batman, har forhåpentligvis av nå alle de galne sunket. Men det er fortsatt folk som insisterte at Ben Affleck vil ødelegge Caped Crusader. Gjett hva? Du tar feil. Og her er fem grunner Hvorfor.

 

5. Han er allerede en superhelt

Daredevil kan ikke ha vært en filmatisk klassisk, men det er ikke så forferdelig som du kanskje husker. Seriøst. Gi den en annen ur. Uansett, Affleck gi ikke sin beste forestilling heller, men han klarer å trekke av en duell rolle, betyr portretterer Matt Murdock og Daredevil. Det er ikke en lett oppgave. Og uansett hvordan Daredevil viste seg, at filmen skal ha gitt Affleck noe erfaring, enten godt eller dårlig, om hvordan å portrettere en superhelt. Dessuten. Du kan ikke utsette Affleck for svakhetene i Daredevil. Det var bare så mye han kunne gjøre med det skriften og retning. For eksempel husker filmen Larry Crowne? Den hadde to Oscar-vinnerne i det, Tom Hanks og Julia Roberts, og det var en ganske dårlig film.

 

4. Han har ser

Joss Whedon, dude spissen Marvels filmatisk univers, gjort dette kallet umiddelbart. Affleck har perfekt haken for Kapp og hetten. Det høres dumt, men det er en viktig faktor for rollen som Batman. Og han er bakt. Uten å få alle Kevin Smith mann-beundrerlisten på Affleck, vil dude definitivt se delen. Og han også skal se delen av Bruce Wayne. Bare se på ham rock den fargen i bildet ovenfor. Han trekker som av perfekt. Han ser helt ut som Bruce Wayne.

 

3. Han er en Fan

Affleck er en tegneserie fan. Han har alltid vært. Han er ikke en av disse aktørene som får en ledende rolle i en tegneserie-basert film og deretter prøve å innhente kildematerialet. Affleck er en geek. Og han bor hver fanboy drøm. Han spiller avvikende Batman. Tror du virkelig at en fan av the Dark Knight skal ødelegge slik en viktig og ikoniske karakter? aldri verden. Affleck vil behandle rollen med respekt og vil gjøre tegn rettferdighet.

 

2. Han har blitt en respektert skuespiller/regissør

I år folk hatet Afflecks fungerende ferdigheter eller mangel på. Så skjedde en morsom ting. Han gikk bak kameraet og regissert flere flikk. Han spilte også i et par av dem. Og gjett hva? Folk skjønte at Ben Affleck var en talentfull fyr. Byen og Argo opptjent Affleck ikke bare ros fra kritikere og fans, men også Academy Awards. Vi vet ikke hva endret, men Affleck har forbedret sine ferdigheter og har bevist at han faktisk kan fungere. Som for regissere delen tror du at Zach Snyder velkommen tillegg av en Oscar-vinnende regissør for kastet? Vi tror hvis han blir sittende fast Ben vil være der å gi noen råd.

 

1. Han er en sjef

En av de største bekymringene om Affleck er at han ikke er egentlig en tøff fyr. Ikke bare det, men hvor på jorden kunne Ben Affleck's Batman challenge Superman? Mens noen aspekter av det vil bli strøket ut i filmen, sender vi til deg disse stykker av bevis som bevise Ben Affleck er en sjef. Den øverste videoen er en fan-laget trailer for forsøksvis tittelen Man of Steel oppfølgeren Batman vs Superman, det er kjempeflott. Bunnen klippene er fra kjelerommet og The Town. Alle tre viser Affleck kan være en kraft å regne med.

Source: http://independent.academia.edu/DorothyMoore/Posts/796118/p-Ben-Affleck-skal-regelen-som-Batman-Bruce-Wayne-Newport-International-Group-Movie-Reviews-Barcelon